Διαφημιστικα σποτ

Στην Unividia Productions, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να γίνει το όραμά σας πραγματικότητα και θα σχεδιάσουμε το μήνυμά σας για να συνδεθείτε με το κοινό σε ένα συναισθηματικό επίπεδο.Διαχειριζόμαστε κάθε πτυχή της φυσικής παραγωγής για διαφημιστικα σποτ από τη δημιουργική ανάπτυξη, το casting, το σενάριο, καθώς και γυρίσματα, το μοντάζ, τα οπτικά εφέ, γραφικά, το voice-over, τη  μουσική, το φινίρισμα και την εκπομπή.

Η ομάδα μας για τα διαφημιστικα σποτ  έχει ένα διαφορετικό σύνολο υποβάθρων, συμπεριλαμβανομένων της δημιουργικής διαφήμισης, της παραγωγής ταινιών, μουσικών βίντεο, ριάλιτι αλλά και οπτικών εφέ. Η Unividia χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας βιντεοκάμερες και εξοπλισμό παραγωγής high-end. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στον κόσμο για να λειτουργήσουν όλο αυτό το εξοπλισμό.

Αντιμετωπίζουμε κάθε project ως μια ευκαιρία για να βοηθήσουμε μια επιχείρηση ή ένα προϊόν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό με τη δημιουργία ενός μηνύματος που είναι τόσο πειστικό όσο και διασκεδαστικό. Όταν συνεργάζεστε με την Unividia Productions, συνεργάζεστε με μια εξειδικευμένη ομάδα ταλαντούχων και έμπειρων δημιουργικών καλλιτεχνών, όπου όλοι αγωνίζονται ως ομάδα έχοντας ένα κοινό στόχο, να κάνουν τα διαφημιστικα σποτ να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Η Unividia Productions θέλει να συνεργαστεί μαζί σας από την ιδέα έως και την εκτέλεση του έργου. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε κάθε πτυχή της διαδικασίας παραγωγής αποτελεσματική, ανώδυνη και το σημαντικότερο, διασκεδαστική.

Μην χάνετε άλλο χρόνο να αποφασίσετε πώς θα προωθήσετε την επιχείρηση σας.
επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας.

υπηρεσιες
Δειγματα δουλειας
συμβουλες για επιχειρησεις
Συνδεθειτε μαζι μας
Επικοινωνια