Σχετικά με την Unividia

Η Unividia Video Productions είναι μια εταιρεία παραγωγής βίντεο με βάση τη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί σε όλη πολυάριθμα άξονες και κατηγορίες, μέσων ενημέρωσης.
Δημιουργούμε βίντεο για μερικές από τις πιο θαυμαστές εταιρείες και ανθρώπους στην Ελλάδα.
Το προσωπικό των συγγραφέων, σκηνοθετών, παραγωγών και συντακτών μας αντλεί από διαφορετικές εμπειρίες τους στην ταινία, δημιουργική διαφήμιση, τη μουσική, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να δημιουργήσουν έργα που συνδέονται με το κοινό διανοητικά και συναισθηματικά.

Η δουλειά μας επηρεάζεται από μια σειρά πολιτιστικών ερεθισμάτων, από την επιστήμη, την ιστορία, τη φωτογραφία, και την αρχιτεκτονική, αναμειγμένη με τη μουσική, μοντέρνα τέχνη, τον αθλητισμό, και τον φουτουρισμό, ολοκληρωμένη με μια εξόρμηση της ποπ κουλτούρας, έναν παφλασμό της παιδική περιέργειας, επιτυχία της εύνοιας στις τυχαίες ανακαλύψεις.
Η Unividia Productions ιδρύθηκε το 2010 στην πόλη της Θεσσαλονίκης με σκοπό τις παραγωγές βίντεο σε όλη την Ελλάδα.

Η προσέγγιση της Unividia στην παραγωγή

Οι ιστορίες είναι ο τρόπος με τον οποίο ανακαλύπτουμε τον κόσμο μας και τα πράγματα που χρειαζόμαστε από αυτόν. Οι ιστορίες μας δίνουν κάτι για να συσπειρώθουμε. Μας ωθούν από τη ζώνη άνεσής μας και μας αναγκάζουν να εξετάσουμε νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα.
Η Unividia Video Productions συνδέεται με το κοινό της μέσω της δημιουργικής αφήγησης. Εφαρμόζουμε αρχές και αφήγηση σε ό, τι παράγουμε.
Δεν θέλουμε το κοινό να καθίσει πίσω και να παρακολουθεί. Θέλουμε να κλείνουν προς τα εμπρός και να συμμετέχουν. Θέλουμε η δουλειά μας να είναι πρόσθετο για τη ζωή τους.

Γιατί να επιλέξετε την Unividia Productions;
Επειδή είμαστε υπερβολικά φιλόδοξοι. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά και να είμαστε το καλύτερο μέρος για καποιον να συνεργαστεί.
Πιστεύουμε ότι οι μεγάλες ιδέες είναι ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα. Μια πολύ καλή ιδέα μπορεί να πείσει τον τυφλό να δει ξαφνικά. Το κωφό να ακούσει εν τέλει.
Πιστεύουμε επίσης ότι οι ιδέες είναι μεγάλες μόνο όταν συλληφθούν και παραχθούν γρήγορα αρκετα, για να δώσουν στους πελάτες μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Καλωσορίζουμε την αδύνατη ιδέα. Όταν πρόκειται για τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες των πελατών μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Εάν έχετε ένα προϊόν που θελετε να ξεκινήσετε, μια εικόνα να κατασκευάσετε, ένα όραμα για να μοιραστείτε, ή μια ιστορία να πείτε
καλέστε μας στο 2313 086 232 ή επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας.

παραγωγη βιντεο
Δειγματα δουλειας
υπηρεσιες
συμβουλες για επιχειρησεις
Συνδεθειτε μαζι μας
Επικοινωνια